Om

Bakgrund:
Dalskogs tennisklubb (DTK) startades på 1970-talet med fokus på tennis och fotboll.
Tennisen har fasats ut och föreningens fokus har bla riktats mot badplatsen vid Kabbosjön, underhållet av fotbollsplanen, isfiske, påskbrasa och fyrverkeri, simundervisning, danskvällar, luciafirande och den stora begivenheten Dalskogsdagen som vi planerar att genomföra 2014 igen.
Byalaget har funnits ungefär lika länge och 2009 genomfördes en sammanslagning av de båda föreningarna Dalskogs Tennisklubb och Dalskogs Byalag och bildade Dalskogs Tennisklubb och Byalag.
De två föreningarna hade tidigare samarbetat i många frågor och efter sammanslagningen kan verksamheten drivas på ett mer effektivt sätt. Vi har idag ca 210 betalande medlemmar. Visionen för föreningen är ett attraktivt samhälle och en levande byggd


Vad händer 2013:
Under 2013 förvärvar vi församlingshemmet i Dalskog. Vi kommer kalla huset för bystugan och dit skall alla känna sig välkomna. Vi kommer anordna aktiviteter som kommer att läggas upp på denna sida samt på vår Facebook sida som heter Dalskogs tennisklubb och Byalag
Vi kommer även att fortsätta projekteringen av  aktivitetsområdet vid fotbollsplanen där vi kommer att anlägga en ny lekplats, grillplats och förhoppningsvis ett utegym.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.